Prkénko na krájení - Klasik - 42 x 22 cm
Kód: K1345
Ověřeno zákazníky
Více než 400+ recenzí

Pečlivě zabaleno
Proti poškození při přepravě

Česká firma
S dlouholetou tradicí

Garance nejnižší ceny
A to se vyplatí
Související produkty
Detailní popis produktu
Klasické dřevěné prkénko, se hodí jak na krájení surovin tak i jako dekorace do Vaší kuchyně.
Věříme, že si z naší nabídky dřevěných kuchyňských prkének vyberete.
Je ideální pro podávání i krájení pokrmů - sýrů, uzenin atd...
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Dřevěné prkénka | 
|---|---|
| Záruka: | 2 roky | 
| Hmotnost: | 1 kg | 
| EAN: | DMU09 | 
| SKU: | B/06/05 | 
| Šířka: | 1,6 cm | 
| Délka: | 42 cm | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    
                        5,0
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                4 hodnocení
                    
                    
                
                                        
                    Přidat hodnocení
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
    
